Részletek
A himalájai sajt 100%-ig természetes!
A churpi elkészítéséhez a jaktejet felforralják és folyamatos nyomás alatt keverik. A lime juice-t hozzáadják a savó elválasztásához, ami természetes tartósítószerként is működik.
Amint a tej erjed, juta ruhába teszik, és kinyomják, hogy a maradék víz kiürüljön, majd ezt követően napon szárítják.
Hosszantartó rágóka, órákon át tartó szórakozás.
Összetétel: tej, lime juice, só
Analitika: nyersfehérje 64,69%, nyersrost 0,01%, nyerszsír 5,18 %, nyershamu 4,94%, nedvesség 14,19%.
Mivel natúr termék, színben és méretben eltérhet a képtől.
Mindig legyen friss víz kedvenünk előtt, mivel a rágási folyamat után biztosan szomjas lesz.
xx
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!